Emiza´s blogg

Lår tatuering
 
 
Jag har varit så förtvivlat hopplöst förälskad i lår tatueringar under en lång tid nu. Jag kan sitta i timmar och titta på lår tatueringar och bara hoppas på att en dag sitter den där, jag skulle vara så lycklig om den bara kunde om corona är över. . Jag vet exakt precis hur jag vill ha den, men har inte bestämt ännu om jag vill ha den på framsidan. yttersidan eller baksidan ännu bara..
Jag tror lår tatueringar är en sådan sak som man antingen inte tycker är det minsta lilla snyggt eller så tycker man att det är det vackraste man någonsin sett.
Och till er som tänker nu " jaaamen lilla gumman hur snyggt kommer det va när du är 80 år?" Till dig kan jag berätta att min tatuering kommer inte ändras bara för att jag blir gammal, den kommer va precis lika snygg och jag kommer älska den exakt lika mycket. Desutom så kommer jag nog inte visa mina lår så mycket vid den åldern, utan jag kan sitta hemma i min ensamhet och titta ner på min fina tatuering och veta att jag har gjort vad jag vill just då i livet. Jag väljer mellan 
dödskalle med rosor eller hjort dödsalle. 
 
30 Amazing and Inspiring Sugar Skull Tattoos | Page 4 of 6 | Designwrld
 
Pin by Öznur Tahsin on Tattoos | Deer skull tattoos, Feather tattoos,  Antler tattoos
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress