5 mål alla tjejer borde sätta upp för sig själv i sommar

1. Försök tänka bort kroppshetsen Alla tjejer borde få vara fria från tankar om att de vill förändra något på sin kropp i sommar. Vi tycker alla borde bada, sola och njuta! Det tycker vi såklart alla borde vara året om men vi vet att sommaren ofta sätter igång dålig tankar om just kroppen och det vill vi att alla ska få slippa.
 
2. Våga säga "nej" Alla måsten vi har resten av året tycker vi alla borde få vila från i sommar. Så våga säg nej när något dyker upp som du bara inte orkar med. Det är okej.
 
3. Ha förbud på sociala medier Släpp mobilen i sommar. Vi älskar också att bli inspirerande av fina konton på Instagram men ge dig själv en paus då och då och njut av sommaren här och nu.
 
4. Var mer spontan Nu har du chansen att följa med kompisen till landet eller haka på den där utekvällen mitt i veckan. Tillåt dig att njuta av att vara lite mer fri i sommar. Så himla härligt!
 
5. Försök sova åtta timmar varje natt Det är svårt att få till en bra sömn resten av året när du ska hinna med skola, jobb, träning, hänga med kompis och andra aktiviteter. Passa på att låta kroppen vila nu när du kan. Men såklart tycker vi att ni också ska tillåta er att dansa tills solen går upp då och då.
 

Källa
 

Kommentera här: