Emiza´s blogg - Låt INGEN trycka ner dig

Emiza´s blogg

Låt INGEN trycka ner dig

Se aldrig ner på dig själv, låt aldrig andra behandla dig så illa att du börjar se ner på dig själv, umgås inte med folk som ser ner på dig, nedvärderar DIG. Lättare sagt än gjort, helt klart. Men tillåt inte dina vänner eller din partner att trycka ner dig. Aldrig. Ingen har rätten att göra så, var inte med någon som får dig att vara någon du inte vill vara, någon som får dig att sluta vara den bästa versionen av dig, någon som gör att du tappar din självrespekt.. Tillåt dig själv att må bra, vara bra och vara dig själv. Tappa aldrig bort dig själv. Var rädd om dig själv. 
Snälla gör inte som jag själv har gjort emot mig själv de senaste åren, gör inte de, ingen förtjänar de. Acceptera aldrig att andra trycker ner dig. Va inte med folk som inte ser hur fantastisk du är. Bryt dig ur relationer som inte gör dig glad, lycklig. 
Försök sug åt allt positivt folk säger om eller till dig och försök att stöta bort de negativa, kanske ta åt dig av de du kan göra något åt, men de får aldrig sänka dig, aldrig. 
Jag vet att de låter mycket enklare än vad de är och de är SÅ mycket lättare att säga de till andra än att göra de själv.. jag har sett ner på mig själv och ansett att jag inte förtjänar vissa saker men jag ska bli den bästa version av mig själv igen men de får ta den tiden de kommer ta. Jag ska hitta min självrespekt igen, jag ska jobba med den varje dag och jag vet att jag kommer tvivla på den/mig själv mesta dels, men jag ska kämpa och försöka så mycket som jag kan för att jag en dag ska acceptera mig själv, hitta tillbaka till den där glada, spralliga, energiska Rebecka, jag ska bli den jag vill vara, den bästa versionen av mig själv och må bra i mig själv. Jag vet att de går, jag VET att jag kommer lyckas för jag har helt fantastiska människor runtom mig. 
Jag ska göra allt för att få bort de mörka inom mig, jag måste börja tro på mig själv, jag ska boosta mig själv varje dag för jag ska få må bra igen. 

och en sak till, tryck aldrig ner någon annan på något sätt, acceptera inte att du mår dåligt, sträva efter bättre mående och om du tycker något elakt om någon, tänk de, för dig själv, men varför behöver du säga de? nej de är så jävla onödigt, man ska inte växa i sig själv igenom att sänka andra. Aldrig. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Jag ska hitta min självrespekt igen, jag ska jobba med den varje dag och jag vet att jag kommer tvivla på den/mig själv mesta dels, men en dag ska jag vara den bästa versionen av mig själv igen och må bra i mig själv.❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress