Emiza´s blogg - Jag gillar inte fest

Emiza´s blogg

Jag gillar inte fest

 

Väljer man bort drickandet är man inte konstig man är modig.
Vill man att inte dricka och festa är man inte konstig, man är snarare smart och har förstått och insett vilka konsekvenser det ger. Folk kan tycka att man är konstig men det är man inte, man är modig som vågar gå mot strömmen i en kultur som är för fest och drickande.

Var inte rädd för att vara själv och våga stå för det du tycker är rätt. Om dina vänner ändå försöker övertyga dig om att var med, försök hitta då andra vänner som inte vill vara ute och festa. Tanken på att kanske inte hitta några nya vänner kan kännas skrämmande, men det kommer alltid att finnar människor som har samma ståndpunkt till festandet och alkoholen, man måste bara hitta dem.

Att fest och alkoholkulturen är så djupt rotad i samhället är fel, ingen ska behöva känna sig tvingad till att festa och dricka varje helg bara för att alla andra gör det. Vi som har bestämt oss för att inte falla för trycket behöver fortsätta vara starka och gå mot strömmen för att visa andra att det finns andra bättre alternativ till vad man kan göra med sin helg. Det kan kännas skrämmande att gå mot strömmen, men var inte rädd. Du kanske är den som hjälpa någon förändra sitt liv om inget annat kommer framtida du vara tacksam för att du har valt en annan väg.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress